Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti položeni vijenci i zapaljene svijeće

Slika PU_DN\2020\Dan domovinske zahvalnosti vijenci\2.jpg

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, koji se obilježava 5. kolovoza, predstavnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske položili su u utorak vijence i zapalili svijeće kod Spomen križa na groblju Boninovo te kod Spomenika pobjedi na lokalitetu Vjetreni mlin u Stupi u Dubrovačkom primorju.

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Počast svim poginulim braniteljima u ime ove Policijske uprave odali su i vijenac položili načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević, zamjenik načelnika Policijske uprave Miro Bajo i načelnik Policijske postaje Dubrovnik Mato Udženija.

Pod kamenim kockama ‘Spomenika pobjede’, koji je na Vjetrenom mlinu postavljen u spomen svih poginulih branitelja na Južnom bojištu, u ime ove Policijske uprave vijence su položili i svijeću zapalili načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević, načelnik Policijske postaje Ston Braco Roso i načelnik Policijske postaje Metković Zlatko Bubalo.

Osim njih, vijence su položili i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Općine Dubrovačko primorje te predstavnici braniteljskih udruga i udruga proizašlih iz Domovinskog rata. 
 

Stranica