Poziv na razgovor

Slika PU_DN/zastava.png

 Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme i na određeno vrijeme u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku

Objavljuje 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       POZIV NA RAZGOVOR

KANDIDATIMA/KINJAMA

koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa, objavljenog na web stranicama Policijske uprave i putem područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 25. svibnja 2018. godine, za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme i na određeno vrijeme, za slijedeća radna mjesta: 

1. SKLADIŠTAR – mjesto rada Dubrovnik   

2. VODITELJ PRAONICE RUBLJA – mjesto rada Kupari

3. KUHAR – mjesto rada Kupari

4. POMOĆNI DJELATNIK U PRAONICI RUBLJA – mjesto rada Kupari

 5. POMOĆNI DJELATNIK U KUHINJI – mjesto rada Kupari

6. SPREMAČICA – mjesto rada Kupari    

koji će se održati dana 18. srpnja 2018. godine (srijeda) s početkom u 10,00 sati, u prostorijama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Dr. Ante Starčevića 13 (velika sala). 

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz Oglasa će biti obaviješteni osobno telefonom.  

Osobe koje nisu podnijele pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na oglas, te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na oglas.

  

PRAVILA RAZGOVORA (INTERVJUA)

Po dolasku na razgovor, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta.    

Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom  kao i osobe za koje se utvrdi  da nisu podnijele prijavu na oglas za radna mjesta, ne mogu pristupiti testiranju.

Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje osobnu prezentaciju i vještine komuniciranja, vještine interpersonalnih odnosa, motivaciju i osobne ciljeve kandidata/kinja za rad.

Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.



Pisane vijesti