Poziv na testiranje

Slika PU_DN/zastava.png

Radi se o testiranju za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, odnosno radnih mjesta načelnika PP Ston i PGP Gruda

Foto: Ilustracija
 
Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta  rukovodećih policijskih službenika/ca – načelnika/ca policijskih postaja u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj
 
                                                           objavljuje

                                       POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATIMA
 
koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave te  Ministarstva unutarnjih poslova dana  31. ožujka 2022. godine, za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, PU dubrovačko-neretvanskoj
 
na radna mjesta načelnik/ca policijske postaje
 
  1. Policijska postaja Ston, načelnik/ca policijske postaje
 
  1. Postaja granične policije Gruda, načelnik/ca policijske postaje
 
 
 
Testiranje će se održati dana 22. travnja 2022. godine s početkom u 10.00 sati u prostorijama sjedišta Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, na adresi, Dubrovnik, dr. Ante Starčevića 13, u velikoj sali.
 
Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni i osobno telefonom.
 
Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova https://mup.gov.hr/  istovremeno s objavom internog oglasa.


PRAVILA TESTIRANJA I RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata/kinja na postavljena pitanja.
 
Povjerenstvo kroz razgovor (intervju) s kandidatima utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.
 
 Kandidati koji nisu pristupili testiranju ne smatraju se više kandidatima u postupku.
 
 Povjerenstvo će s kandidatima koji su zadovoljili na testiranju održati razgovor (intervju) istog dana, 22. travnja 2022. godine u 11,30 sati.
 
 Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio   na  intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.
 

Stranica