Poziv na testiranje

Slika PU_DN/Ilustracija/zastave.jpg

Radi se o testiranju za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, odnosno radnih mjesta načelnika/ce Policijske postaje Ploče i načelnika/ce Postaje prometne policije Dubrovnik

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca –načelnika/ca policijskih postaja u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj objavljuje
 
                                                        POZIV NA TESTIRANJE
 
                                                        KANDIDATIMA/KINJAMA

 
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave te Ministarstva unutarnjih poslova dana  10. svibnja 2022. godine, za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, PU dubrovačko-neretvanskoj
 
                                     na radna mjesta načelnika/ca policijske postaje
 
               1. Policijska postaja Ploče, načelnik/ca policijske postaje
               2. Postaja prometne policije Dubrovnik, načelnik/ca policijske postaje
 

 
Testiranje će se održati dana 10. lipnja 2022. godine s početkom u 10.00 sati u prostorijama sjedišta Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, na adresi Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 13, u velikoj Sali. 
 
Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonom.
 
Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova https://mup.gov.hr/  istovremeno s objavom internog oglasa. 
   
PRAVILA TESTIRANJA I RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
           Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
           Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata/kinja na postavljena pitanja.  
 
           Povjerenstvo kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.
 
           Kandidati/kinje koji nisu pristupili testiranju ne smatraju se više kandidatima/kinjama u postupku.
 
            Povjerenstvo će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju održati razgovor (intervju) istog dana, 10. lipnja 2022. godine u 11,30 sati.
 
            Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
 
 

Stranica