Poziv na testiranje

Slika PU_DN/zastava.png

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj objavljuje POZIV NA TESTIRANJE kandidatu koji je podnio pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz internog oglasa objavljenog na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 3. travnja 2018. godine, za imenovanje rukovodećeg policijskog službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, na radno mjesto: Policijska postaja Metković -načelnik policijske postaje koje će se održati dana 23. travnja 2018. godine s početkom u 09.00 sati u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, Dr. Ante Starčevića 13 (velika sala) o čemu će kandidat biti obaviješten i telefonskim putem.

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj objavljuje

POZIV NA TESTIRANJE

kandidatu koji je podnio pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz internog oglasa objavljenog na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva  unutarnjih poslova dana 3. travnja 2018. godine, za imenovanje rukovodećeg policijskog službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, na radno mjesto:

Policijska postaja Metković

-načelnik policijske postaje

koje će se održati dana 23. travnja 2018. godine s početkom u 09.00   sati u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, Dr. Ante Starčevića 13 (velika sala) o čemu će kandidat biti obaviješten i telefonskim putem.

Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova www.mup.gov.hristovremeno s objavom internog oglasa.

Ukoliko kandidat zadovolji na testiranju odnosno ostvari najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom.

Razgovor (intervju) s kandidatom obavit će se 23. travnja 2018. godine  s početkom u 10.00 sati u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, Dr. Ante Starčevića 13 (velika sala) .

Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatom utvrditi znanje, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju za rad, interese te rezultate ostvarene u njegovom dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.



Stranica