Poziv na testiranje i razgovor kandidatima/kinjama javnog natječaja

Slika PU_DN/Ilustracija/natječaji naslovnica (2).jpg

Radi se o radnim mjestima upravnih referenata u Policijskoj postaji Metković i Policijskoj postaji Ploče

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, objavljen dana 23. studenog 2022. u Narodnim novinama broj 137/22, web-stranici Ministarstva pravosuđa i uprave i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dana 23. studenoga 2022. i web stranici Hrvatskog zavoda za zaposljavanje  dana 24. studenoga 2022., objavljuje
 
 
                                       POZIV NA TESTIRANJE I RAZGOVOR KANDIDATIMA/KINJAMA
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, za  radna mjesta:
 
 
1. POLICIJSKA POSTAJA METKOVIĆ
 
- upravni referent – 1 izvršitelja/ice,
 
2. POLICIJSKA POSTAJA PLOČE

- upravni referent – 1 izvršitelja/ice,
   
Testiranje će se održati 28. prosinca 2022. godine (srijeda) u prostorijama Postaje granične policije Metković, u Metkoviću, Splitska 6, s početkom u 10,00 sati.
 
Kandidati/kinje koji udovoljavaju uvjetima iz javnog natječaja i koji se pozivaju na testiranje o tome će biti obaviješteni osobno telefonskim putem.  
 
Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni  su na web stranici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske https://dubrovacko-neretvanska-policija.gov.hr istovremeno s objavom javnog natječaja.
 
Osobe koje nisu podnijele pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na javni natječaj, te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na javni natječaj, putem elektroničke pošte, a ukoliko nisu naveli e-mail adresu, obavijest će im biti dostavljena poštanskom službom.
 
PRAVILA TESTIRANJA I RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
Po dolasku na testiranje, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta.    
 
Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane natječajem  kao i osobe za koje se utvrdi  da nisu podnijele prijavu na javni natječaj za radna mjesta za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.
 
Kandidati/kinje koji dođu u zgradu gdje se održava testiranje nakon vremena određenog za početak testiranja, neće moći pristupiti testiranju.
 
Testiranje za sva radna mjesta provodi se u jednoj fazi.
Za vrijeme testiranja nije dopušteno:
  • koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama,
  • koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva,
  • napuštati prostoriju u kojoj se provjera odvija bez odobrenja osobe koja provodi testiranje,
  • na bilo koji način ometati druge kandidate.
  •  
Ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila,  bit će udaljen/a s provjere znanja, a njegov/njezin rezultat komisija neće priznati niti ocijeniti.
 
Kandidati/kinje koji nisu pristupili testiranju ne smatraju se više kandidatima u postupku.
 
Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
           Na razgovor (intervju) pozvat će se kandidati/kinje koji su ostvarili ukupno najviše bodova na testiranju i to 10 kandidata za svako radno mjesto, a ukoliko se za radno mjesto traži veći broj izvršitelja, taj će se broj povećati za broj traženih izvršitelja.
Ako je na testiranju zadovoljilo manje od 10 kandidata, na razgovor će se pozvati svi kandidati koji su zadovoljili na testiranju.
Svi kandidati koji dijele 10. mjesto nakon provedenog testiranja pozvat će se na intervju.
Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad, te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.
 
Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
Komisija će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju održati razgovor (intervju) istoga dana 28. prosinca 2022. godine (srijeda), u prostorijama Postaje granične policije Metković u Metkoviću, Splitska 6, s početkom u 12,00 sati.
 

Stranica