Projekt "Mokošica-mjesto sigurnog življenja"

Slika PU_DN/KONTAKT POLICAJCI/kontakt.jpg

U okviru projekta „Mokošica – mjesto sigurnog življenja, kojeg je osmislila i provodi Policijska postaja Dubrovnik, dana 28. ožujka 2019. godine održana je osnivačka sjednica Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica.

Predsjednica Vijeća je predsjednica Gradskog kotara Nikolina Pozniak, dok su članovi vijeća tajnik Gradskog kotara, policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik, župnik Župe sv. Obitelji, ravnateljica Osnovne škole Mokošica i članovi vijeća Gradskog kotara Mokošica.
Na sjednici Vijeća se raspravljalo o sigurnosnim i komunalnim problemima u Novoj Mokošici i načinima njihovog rješavanja, a kao prioritet rada je određen problem maloljetničke delikvencije na području Nove Mokošice. Također, dogovoreno je organiziranje ureda Policije u zajednici, u prostorijama Grada Dubrovnika u ulici Bartola Kašića, gdje će jednom tjedno biti kontakt policajac kao i, po potrebi,  mobilni ured upravnih poslova ove PU.
Slijedeća sjednica Vijeća za prevenciju ovog Gradskog kotara biti će 29. svibnja 2019. godine u 20.00 sati u prostorijama Osnovne škole Mokošica. Sjednice Vijeća su otvorene za javnost i  mogu prisustvovati svi građani ovog gradskog naselja. Posebno se pozivaju predstavnici stanara stambenih zgrada u Novoj Mokošici da sudjeluju u radu Vijeća.
 

Stranica