Prometna nesreća s lakše ozlijeđenim osobama

Slika PU_DN/traka07.jpg

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 17,30 sati dogodila na državnoj cesti D-8 u Lozici, dvije su osobe lakše ozlijeđene. Do prometne nesreće je došlo kada je 42-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, počeo nepropisno skretati ulijevo s namjerom okretanja, te je u tom trenutku u njegovo je vozilo udarilo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim se u istom pravcu kretala 33-godišnjakinja koja je propisno pretjecala spomenuto vozilo. Uslijed udara, vozilom je sletjela pod cestu i udarila u kameni zid.  

Foto: Ilustracija

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 17,30 sati dogodila na državnoj cesti D-8 u Lozici, dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Do prometne nesreće je došlo kada je 42-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, počeo nepropisno skretati ulijevo s namjerom okretanja, te je u tom trenutku u njegovo je vozilo udarilo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim se u istom pravcu kretala 33-godišnjakinja koja je propisno pretjecala spomenuto vozilo. Uslijed udara, vozilom je sletjela pod cestu i udarila u kameni zid. Lakše ozlijede zadobile su 33-godišnja vozačica i njena 55-godišnja suputnica koje su nakon ukazane liječničke pomoći u dubrovačkoj bolnici, puštene kući. 



Stranica