Razriješena krađa i teška krađa

Slika PU_DN/policija-auto.jpg

Na području Dubrovnika razriješeno je kazneno djelo teške krađe, a na području Konavala kazneno djelo krađe

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršenim kriminalističkim istraživanjem muškarca u dobio od 22 godine sumnjiče da je u poslijepodnevnim satima u subotu, 10. srpnja, kamenom razbio staklo na vozilu dubrovačkih registarskih oznaka koje je bilo parkirano u Sustjepanskoj ulici u Dubrovniku.

Iz unutrašnjosti vozila je otuđio novčanik iz kojeg je uzeo novac, a novčanik odbacio. Oštećenom 29-godišnjem vlasniku vozila je pričinjena materijalna šteta od oko 4 tisuće kuna.
Osumnjičeni je uhićen već sljedećeg dana, ali je zbog iskazanih zdravstvenih poteškoća odveden u dubrovačku bolnicu gdje je hospitaliziran te će po puštanju iz zdravstvene ustanove biti procesuiran. Novčanik s dokumentima je pronađen i vraćen oštećenom.

Druga krađa se dogodila u poslijepodnevnim satima 5. srpnja ove godine kada su dvije ženske osobe u dobi od 41 i 31 godine iz trgovine na području Konavala otuđile više komada parfema i kozmetike nakon čega su se vozilom udaljile u nepoznatom pravcu.

Zbog sumnje da su počinile kazneno djelo „Krađa“ policija je osumnjičene kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetniku u Dubrovniku.
 
 
 

Stranica