Razriješene dvije krađe novca

Slika PU_DN/novac 1.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik razriješili su dvije krađe novca koje su prijavljene tijekom poteklog tjedna

Foto: Ilustracija

U prvom se slučaju radi o krađi 30 tisuća kuna i odjeće koju je 56-godišnjak privremeno ostavio u svom stanu, a kojeg je dao u najam jednom ugostiteljskom objektu.
Krađa je prijavljena u četvrtak, 21. listopada, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je novac i odjeću otuđio 32-godišnji državljanin BiH, koji je, kao zaposlenik ugostiteljskog objekta, koristio spomenuti stan.

U drugom se slučaju radi o krađi 2 tisuće kuna koje je u noći s 10./11. listopada iz novčanika, koji se nalazio u stanu  72-godišnjaka, otuđio muškarac u dobi od 31 godine.
Osim toga, kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno da je mlađi muškarac, nakon počinjenog kazneno djela, prijetio 72-godišnjaku koji je njegovim roditeljima izrazio sumnju da mu je on otuđio novac.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe, oba osumnjičenika su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.
 

Stranica