Stonska policija pronašla bicikl otuđen prošle godine, a osumnjičenog kazneno prijavila

Slika PU_DN/Ilustracija/D_vx2Z2XoAApNdI.jpg

Iako oštećeni nije prijavio krađu, policija je operativnim radom došla do informacija o krađi koje informacije su kriminalističkim istraživanjem potvrđene

Foto: Ilustracija

Nakon što su policijski službenici Policijske postaje Ston operativnim radom došli do saznanja da je 49-godišnjak otuđio vrijedan bicikl, proveli su kriminalističko istraživanje kojim su potvrđene operativne informacije koje su prikupili.

Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni, u vremenskom razdoblju od početka siječnja do početka ožujka prošle godine, iskoristivši odsustvo 32-godišnjeg državljanina BiH u čijem je vlasništvu bicikl, iz njegovog dvorišta koje se nalazi u mjestu Broce, otuđio bicikl vrijednosti 398 eura.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku u petak je obavljena pretraga kuća koje koristi osumnjičeni, kada je pronađen otuđeni bicikl koji će biti vraćen vlasniku.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica