Tjedno izvješće za promet

Slika PU_DN/alkohol.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik razriješena su tri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe koja su se početkom siječnja dogodila na području Dubrovnika.

Za kaznena djela teške krađe osumnjičen je 20-godišnjak za kojeg je utvrđena sumnja  da je u tri odvojena slučaja provalio u tri vozila dubrovačkih registracijskih oznaka koja su bila parkirana na području Lapada, Sva tri kaznena djela dogodila su se tijekom popodnevnih ili noćnih sati, a osumnjičeni je iz dva vozila otuđio novac, dok iz trećeg vozila nije ništa otuđio te se to kazneno djelo tretira kao pokušaj.
Za kazneno djelo krađe osumnjičen je 25-godišnjak sa zagrebačkog područja za kojeg je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je u večernjim satima u nedjelju, 13. siječnja, iskoristivši nepažnju uposlenice, iz kase ugostiteljskog objekta na području Dubrovnika otuđio novčani iznos od 2000,00 kuna.
Osumnjičeni 20-godišnjak je rano jutros, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok se protiv 25-godišnjaka podnosi kaznena prijava u redovnoj zakonskoj proceduri.


Stranica