U moru pronađeni paketi s marihuanom

Slika PU_DN/droga-paketi.png

U akvatoriju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na više različitih lokacija u moru pronađena je u zadnjih mjesec dana veća količina paketa sa sadržajem materije nalik na drogu marihuanu. Paketi su u šest navrata pronađeni od građana i od pomorske policije u moru uz obalu Lastova , Prevlake, Lokruma, Konavala i Lopuda.  

Foto: Ilustracija

U akvatoriju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na više različitih lokacija u moru pronađena je u zadnjih mjesec dana veća količina paketa sa sadržajem materije nalik na drogu marihuanu.

Paketi su u šest navrata pronađeni od građana i od pomorske policije u moru uz obalu  Lastova , Prevlake, Lokruma, Konavala i Lopuda.

Nakon prvog pronalaska pomorska policija je intezivirala obilazak cjelokupnog akvatorija u cilju pronalaska sumnjivih paketa i spriječavanja moguće zlouporabe.

Pozivamo građane da u slučaju uočavanja sumnjivih paketa o tome odmah obavijeste policiju na broj 192 ili da se jave u najbližu policijsku postaju.

Policija je o svemu obavjestila nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku te poduzima sve potrebne aktivnosti  u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za navedeno.



Stranica