U prometnoj nesreći teže ozlijeđen motociklist

Slika PU_DN/traka07.jpg

U prometnoj nesreći koja se u popodnevnim satima dogodila jučer, 10. svibnja na dijelu Jadranske magistrale u Dubrovniku, teže je ozlijeđena jedna osoba.  Do prometne nesreće je došlo kada je 37-godišnji državljanin Litve, vozač osobnog vozila, krečući se u pravcu Dubrovnika, preko pune uzdužne linije skrenuo u lijevo, čime je oduzeo prednost prolaska motociklu dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak koji je uslijed udara zadobio teže ozlijede.   

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se u popodnevnim satima dogodila jučer, 10. svibnja na dijelu Jadranske magistrale u Dubrovniku, teže je ozlijeđena jedna osoba.

Do prometne nesreće je došlo kada je 37-godišnji državljanin Litve, vozač osobnog vozila, krečući se u pravcu Dubrovnika, preko pune uzdužne linije skrenuo  u lijevo, čime je oduzeo prednost prolaska motociklu dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak koji je uslijed udara zadobio teže ozlijede. Ozlijeđeni motociklist je, nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.



Stranica