U prometnoj nesreći teže ozlijeđen pješak

Slika PU_DN/traka07.jpg

Noćas, 26. travnja, oko 1,45 sati u Dubrovniku dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen 61-godišnji pješak. Do prometne nesreće je došlo kada je pješak neoprezno istrčao na kolnik Ulice od Batale, izvan obilježenog pješačkog prijelaza, te je na njega naletilo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 20-godišnjakinja. Uslije udara, pješak je pao na kolnik i zadobio teže tjelesne ozlijede. Liječnička pomoć mu je pružena u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na liječenju.  

Foto: Ilustracija

Noćas, 26. travnja, oko 1,45 sati u Dubrovniku dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen 61-godišnji pješak.

Do prometne nesreće je došlo kada je pješak neoprezno istrčao na kolnik Ulice od Batale, izvan obilježenog pješačkog prijelaza, te je na njega naletilo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 20-godišnjakinja. Uslije udara, pješak je pao na kolnik i zadobio teže tjelesne ozlijede. Liječnička pomoć mu je pružena u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na liječenju. 



Stranica