U stanu 38-godišnjaka pronađen amfetamin i marihuana

Slika PU_DN/droga 1amfet.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga ove Policijske uprave, utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Foto: ilustracija

Prekjučer, tijekom popodnevnih sati, policijski službenici su na području općine Župe dubrovačke, pored nerazvrstane ceste, uočili zaustavljeno osobno motorno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka, pored kojeg su zatekli 36-godišnjaka dok su uočili da se još jedna muška osoba udaljava od vozila prema šumi. Uskoro je pronađen te je utvrđeno da se radi o 38-godišnjaku.

Zbog sumnje da se radi o kaznenom djelu iz domene zlouporabe droga, zatražen je nalog za pretragu, temeljem kojeg je izvršena pretraga stana i dva vozila koje koristi 38-godišnjak, kada je pronađeno 130 grama amfetamina, digitalna vaga i manja količina marihuane.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.
 
 

Stranica