Ubili tele na ispaši

Tijekom noći 23/24.svibnja oko 00.20 sati u blizini Slanog, izvršenom kontrolom osobnog vozila marke VW Golf, dubr.reg.oznaka, kojim je upravljao 24-godišnjak, dok se u vozilu nalazio i 33-godišnjak, obojica iz Dubrovnika, pronađena je lovačka puška, a u prtljažniku i mrtvo tele.

Tijekom noći 23/24. svibnja, oko 00.20, sati u blizini Slanog, izvršenom kontrolom osobnog vozila marke VW Golf, dubr.reg.oznaka, kojim je upravljao 24-godišnjak, a u vozilu se nalazio i 33-godišnjak, iz Dubrovnika, pronađena je lovačka puška, a u prtljažniku i mrtvo tele. Nakon što su pozvani da pristupe u PP Ston, isti su se sa vozilom dali u bijeg, ali su u 00.45 sati uhićeni i dovedeni u prostorije policije Policijske postaje Ston.
Provedenom krim.obradom utvrđeno postojanje osnovane sumnje da su večer prije, 22.svibnja oko 21 sat na predjelu Lisačkih Rudina lovačkom puškom ubili tele koje se nalazilo na ispaši, vl. 45-godišnjakinje iz Dubrovačkog primorja. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi.
Protiv navedenih slijedi kaznena prijava za počinjenu krađu, a protiv 33-godišnjaka slijede i optužni prijedlozi iz Zakona o oružju i Zakona o lovstvu.


Stranica