Dovršen očevid prometne nesreće na Trajektnom pristaništu Prapratno

Slika PU_DN/Ilustracija/traka policija.jpg

Tijelo stradalog državljanina Indije je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti postupak obdukcije kojom će se utvrditi točan uzrok smrti

Foto: Ilustracija

Dovršenim očevidom prometne nesreće koja se jučer, 19. kolovoza, oko 15 sati, dogodila na Pelješcu, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 27-godišnji državljanin Indije,  prilikom parkiranja osobnog vozila zagrebačih registarskih oznaka na parking prostor Trajektnog pristaništa Prapratno, propustio radnju osiguranja vozila od samopokretanja i nije aktivirao ručnu kočnicu.

Zbog navedenog propusta došlo je do naglog pokretanja vozila prema naprijed dok se u njemu nalazio spomenuti vozač. Vozilo je upalo u more s visine od oko 4 metra te se odmah okrenulo na krov i potonulo na dubinu od 6 metara.

Policijski službenici Policijske postaje Ston su odmah nakon dolaska na mjesto događaja pokušali pomoći unesrećenom na način da je jedan policijski službenik uskočio u more, zaronio do vozila i izvukao vozača na obalu, dok je drugi odmah započeo postupak reanimacije, ali unatoč svim naporima, vozač je, na žalost, preminuo.
 

Stranica