Obavijest za građane - svečanost otvaranja Pelješkog mosta

Slika PU_DN/Ilustracija/policija natpis.jpg

Policija će se pobrinuti da se promet odvija sa što manje zastoja i čekanja, a ovim putem građane molimo za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja u prometu te ih ujedno pozivamo da poštuju upute policijskih službenika na terenu

Foto: Ilustracija

Tijekom održavanja ceremonije otvaranja Pelješkog mosta koja se održava danas, 26. srpnja, Ravnateljstvo policije u suradnji s Policijskom upravom dubrovačko-neretvanskom provoditi će posebne mjere osiguranja.

Pristup odmorištu Brijesta odvijati će se isključivo preko prometnog čvora Brijesta te će za posjetitelje biti osiguran određen broj parkirnih mjesta.

Od 10.00 sati Pelješki most bit će otvoren za sve građane i posjetitelje koji žele prošetati do prvog pilona.

Sa strane Komarne mostu će se moći pristupiti organiziranim prijevozom mini-busevima od 10.00 do 16.00 sati (polazak sa parkirališnog prostora iz turističkog naselja Klek), nakon čega će započeti pripreme za službeni program.

U 20.15 sati počinje centralna svečanost na odmorištu Komarna, dok će svi zainteresirani građani prijenos svečanosti otvorenja Pelješkog mosta moći pratiti putem videozida na odmorištu Brijesta i televizijskim prijenosom.

Stranica