Poziv na razgovor

Slika PU_DN/grb mupa(1).jpg

Komisija za provedbu oglasa objavljenog dana 31. prosinca 2021. godine u Narodnim novinama broj 147/2021, na web-stranici Ministarstva pravosuđa i uprave i na web-stranici Policijske uprave dubrovačko – neretvanske, za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu dubrovačko - neretvansku objavljuje

Foto: Ilustracija

                                 POZIV NA RAZGOVOR (INTERVJU)  KANDIDATIMA/KINJAMA
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, objavljenog dana 31. prosinca 2021. godine u Narodnim novinama broj 147/2021, web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i web stranici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske,  za  radno mjesto:
 
 
SLUŽBA PRAVNIH, FINANCIJSKIH I TEHNIČKIH POSLOVA,
Odjel materijalno-financijskih poslova
 
- spremačica – 2 izvršitelja/ice, (1 mjesto rada u Dubrovniku i 1 mjesto rada u Metkoviću)
 
Intervju će se održati 27. siječnja 2022. godine (četvrtak) u sjedištu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske (Villa Palma), u Dubrovniku, Dr. Ante Starčevića 13, s početkom u 12.00 sati.
 
Kandidati/kinje su dužni/e pristupiti razgovoru (intervjuu) 15 minuta prije početka radi pravovremene registracije te radi predočenja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.
 
Sukladno članku 5. Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova, Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske („Narodne novine“ broj 121/21) od 12. studenog 2021. godine, obveza predočenja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju odnosi se i na sve stranke koje dolaze u službene prostorije u kojima rade osobe iz točke I. ove Odluke, sve pružatelje usluga koji pružaju različite usluge u tim prostorima ili su angažirani za određene poslove u njihovim prostorima ili druge osobe koje dolaze u njihove prostore po bilo kojoj osnovi.
Odluka je dostupna na sljedećoj poveznici: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2021 11 121 2087.html  
 
- PRILIKOM ULASKA U POLICIJSKU UPRAVU KANDIDATI/KINJE SU DUŽNI/E PRISTUPITI  SA ZAŠTITNIM MASKAMA, KORISTITI SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU RUKU I JAVITI SE POLICIJSKOM SLUŽBENIKU NA PORTI RADI MJERENJA TEMPERATURE, TE TIJEKOM BORAVKA U POLICIJSKOJ UPRAVI ODRŽAVATI PROPISANU DISTANCU.
 
-  KANDIDATIMA/KINJAMA S POVIŠENOM TJELESNOM TEMPERATUROM, KOJI/E SU U SAMOIZOLACIJI ILI KOJI/E IMAJU  MJERU COVID NEĆE BITI OMOGUĆE PRISTUP NA  RAZGOVOR (INTERVJU).
 
Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonskim putem.  
 
Osobe koje nisu podnijele pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na oglas, te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na oglas, putem elektroničke pošte, a ukoliko nisu naveli e-mail adresu, obavijest će im biti dostavljena poštanskom službom.
 
PRAVILA RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
Po dolasku na razgovor, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave.          
Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom  kao i osobe za koje se utvrdi  da nisu podnijele prijavu na oglas za radna mjesta za koje se obavlja razgovor (intervju), ne mogu pristupiti razgovoru (intervjuu).
Kandidati/kinje koji dođu u zgradu gdje se održava razgovor (intervju) nakon vremena određenog za početak razgovora (intervjua), neće moći pristupiti razgovoru (intervjuu).
 
Kandidati/kinje koji nisu pristupili razgovoru (intervjuu) ne smatraju se više kandidatima u postupku.
 
Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad, te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.
Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat/kinja zadovoljio/la na intervjuu ako je dobio/la najmanje 5 bodova.
 
Sve dodatne informacije kandidati/kinje mogu dobiti na telefon 020/443-212 i 020/443-043.
 
 
 

Stranica